Tennistoernooi

Het tennistoernooi is voor iedereen die een racket vast denkt te kunnen houden, jarenlange tenniservaring is niet nodig. En het is ook nog eens gratis voor iedereen die een festivalticket heeft gekocht.

UPDATE: Het dubbeltoernooi = VOL! Er zijn nog maar 27 plekken voor het enkelspel toernooi, dus wees er snel bij. Geef je op via tennis@rocknrollhighschool.nl.

De eerste aanmeldingen voor het tennistoernooi zijn binnen en we hebben nu nog plek voor 27 enkelspelers en 5 duo’s die mee kunnen doen aan het dubbelspeltoernooi. En omdat wij geloven in gendergelijkheid en niks moeten hebben van festivals voor een bepaald geslacht, spelen bij ons mannen en vrouwen gewoon door elkaar en tegen elkaar.
Net als bij Wimbledon vinden we trouwens dat de enkelspelers de echte sterren zijn en daar zijn de prijzen dus ook op aangepast:

Hoofdprijs enkelspel:
Een huiskamerconcert van Charlie & the lesbians

Hoofdprijs dubbelspel:
2 tickets voor Spiral Stairs in Rotown + diner vooraf
(da’s met die gast van Pavement)

En dan hebben we nog speciale prijzen voor:
• De onhandigste misslag
• De best geklede speler
• De hardste kreuner
• De vreemdste techniek
• De speler die het meeste zweet
• De spectaculairste val


Dus zelfs als je er niks van kunt, valt er nog genoeg eer te behalen. Zolang er plek is kun je je aanmelden via tennis@rocknrollhighschool.nl, hoef je alleen nog maar even een festivalticket te kopen!

Het toernooi begint om 16.30 uur. Ongeveer een week voor het evenement krijg je het reglement toe gemaild, dat is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers.


Degene die in de enkelfinale zijn of haar tegenstander weet te verslaan, mag de beste band van Eindhoven en verre omstreken thuis verwelkomen op een nader overeen te komen dag. Hou je niet van herrie, dan komen ze gewoon een uurtje bij je op de bank zitten, maar als je buren wel tegen een stootje kunnen, doen ze de show van hun leven tussen jouw schuifdeuren!